12 آبان 1395 - 14:46

خدمات بانک شهر تسهیل میان بانکی با بانک های سایر کشورها

مجری پیشکسوت تلویزیون با اشاره به نوآوری های بانک شهر گفت: خدمات نوین این بانک، تسهیل ارتباط میان بانکی با بانک های سایر کشورها را ممکن می کند.
کد خبر : ۱۲۸۹۶
خدمات بانک شهر تسهیل میان بانکی با بانک های سایر کشورها

به گزارش شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (‌ایبِنا) به نقل از مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر، محمد رضا حیاتی، مجری پیشکسوت تلویزیون در بازدید از غرفه بانک شهر در دومین نمایشگا تراکنش ایران، با اشاره به نوآوری های این بانک در ارایه خدمات نوین بانکی، گفت: هر خدمتی که بتواند به کاهش هزینه و وقت مردم منجر شود، ستودنی است.


وی با بیان اینکه دستگاه های نوین بانک شهر از جمله صراف بانک یکی از خدمات منحصر به فرد در کشور است، تصریح کرد: برخورداری از این دستگاه می تواند جذب توریست را تسهیل کند.


این مجری پیشکسوت تلویزیون با تاکید بر اینکه نوآوری بانک شهر در خدمات به روز بانکی رضایتمندی بسیاری را رقم زده است، افزود: نوآوری های بانک شهر تسهیل ارتباط میان بانکی با بانک های سایر کشورها را ممکن می کند.


 


 

ارسال‌ نظر